Hattrick Office Building 2017-07-28T09:33:27+00:00

Project Description

HATTRICK – OFFICE BUILDING

… o modalitate moderna de a face afaceri

Hattrick Office Building – cladirea de birouri a fost creata pentru a oferi o structura moderna si eficientă de spatii de birouri într-o zonă comercială centrala in Sibiu cu acces la drumurile publice principale și la infrastructura transportului in comun.

Hattrick Office Building – clădirea de birouri este situată în mod ideal într-o zonă centrală, la nu mai mult de 5 minute de centrul Sibiului. Zona Șoselei Alba Iulia a devenit una din cele mai importante zone comerciale din oraș, având foarte bune legături de transport. Locația permite accesul cu ușurință la Aeroportul Internațional Sibiu.

Șoseaua Alba Iulia este una din străzile principale din Sibiu, traversând orașul și făcând legătura dintre zona aeroportuară și centrul Sibiului.

Clădirea de birouri este situată lângă Penny Market, un supermarket recent deschis.

Hattrick Office SRL, detinut de către Euro Imob International, a inceput constructia pentru cladirea de birouri de 4 etaje – o cladire moderna, bine-amenajata, creata pentru a cuprinde spatii de birouri, un restaurant cu o capacitate de 150 de persoane, sali de conferinta si de sedinta precum si locuri de parcare. In afara de facilitatile obisnuite pentru un proiect de spatii de birouri, dezvoltatorul dorește să adapteze cladirea de afaceri conform trendurilor de mediu actuale din corporatiile straine, prin construirea standurilor de biciclete, a salilor de fintess si masaj, aparatelor ATM, precum si amenajarea mobilierului pentru terasa.

DESIGN EXTERIOR :

  • Spatii verzi
  • Alei si trotuare din beton

Dorind o perfectă adaptare la nevoile actuale de conservare a mediului inconjurator, Hattrick Office Building este creată pentru a obtine certificare verde, spre ex: certificare BREEAM