Loading...
DESPRE 2017-07-28T09:31:49+00:00

Euro Imob International, companie ce activeaza in domeniul imobiliar, a fost fondata in Sibiu, România – 1999, evidentiindu-se, atât la nivel local cat și national, prin utilizarea politicilor de adaptare continuă la nevoile clientilor si la cererile pietei imobiliare. Partenerii administrativi au peste 17 ani de experienta atat în domeniul investitiilor imobiliare cat si al managementului.

In prezent, strategia companiei implica dezvoltarea imobiliara in diferite zone ale tarii. Scopul sau este de a realiza o expansiune in acest domeniu, de a spori activele si investițiile companiei pentru a sprijini dezvoltarea serviciilor și, de asemenea, pentru a-si construi o buna reputatie in domeniul managementului imobiliar si al proprietatii, devenind un jucator-cheie in industrie.

Descopera proiectele noastre

Euro Imob International face parte dintr-un grup de companii ce include Euro Imob Unu, Euro Imob Rent, Euro Imob etc., cu un portofoliu larg de active, printre care: Hotel Parc Sibiu, locatii comerciale si terenuri pentru locuinte, proiecte retail si industrial / logistic, locuinte rezidentiale. De asemenea, companiile partenere au inceput să desfășoare activitati in sfera hotelurilor, a cazinourilor si supermarketurilor.

Printre chiriasi amintim: Penny, Profi Romania, Volksbank, Polisano etc.

Euro Imob International detine in Romania locatii centrale cu un potential crescut pentru dezvoltarea comertului cu amanuntul, locatii comerciale si rezidentiale. Portofoliul companiei cuprinde terenuri de top din Sibiu, Tocile, Piatra Neamt, Bucuresti.

Euro Imob International a colaborat cu cei mai activi dezvoltatori din România. Dintre acesti colaboratori amintim Bel Rom, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari si investitori pe piata imobiliara din Romania.

SERVICII

1

Dezvoltare imobiliara

si consultanta

2

Achizitii/ fuziuni /

dezvoltarea proprietatii pentru comert si retail

3

Asistenta in managementul proprietatii

PROIECTE

Euro Imob International a initiat cu succes proiecte de importanta strategica si comerciala precum:

RETAIL PARK SIBIU

dezvoltat pe o suprafata de 120.000 de metri patrati, a fost inaugurat in 17 noiembrie si include patru operatori majori, respectiv Promenada Mall-mart (centru comercial), Auchan-Hypermarket si Leroy Merlin pentru produse DIY (do it yourself).

RETAIL PARK TARGU MURES

dezvoltat pe o suprafata de 140.000 de metri pătrați, este al doilea proiect ce include Auchan Hyoermarket, un magazin DIY Leroy Merlin si Media Galaxy, impreună cu o galerie comerciala si un magazin de mobila.

HYPERMARKET KAUFLAND

achizitia terenului (13.358 metri pătrați), dezvoltarea / managementul procesului de construire pentru cel mai mare retailer din Romania. Proiectul a fost lansat in iunie 2016 în Bucuresti, Ferentari.

EURO IMOB INTERNATIONAL

Strada Tribunei, nr.9, SIBIU, ROMANIA,

550176 | Telefon: +40 269 206 688 | Email: office@euroimob-int.ro

CONTACTEAZA-NE